Boek een ferry of cruise tijdens jouw 4WD vakantie

Wanneer je een vakantie met 4WD boekt denk je waarschijnlijk niet direct aan een ferry of cruise terwijl dit een hele goede toevoeging kan zijn aan jouw reis. Soms is het een noodzaak, wanneer je een 4WD huurt van Auckland naar Christchurch moet je met de ferry van het Noorder- naar het Zuidereiland. Maar het kan ook puur voor het plezier zijn zoals een ontspannende cruise door het Caraïbisch gebied.

Camper huren wereldwijd
Bij Travelhome kun je wereldwijd jouw 4WD huren en ook bieden wij wereldwijd een aanbod aan cruise en ferry-overtochten. Een greep uit ons aanbod kun je vinden op deze pagina. Enkele suggesties:

Camperreis West-Canada:
Combineer jouw vakantie West-Canada met een ferry-overtocht tussen Vancouver en Victoria of boek de beroemde Inside Passage! Ook een cruise behoort tot de mogelijkheden en voer je naar de prachtige wildernis van Alaska. Ook vaart het cruiseschip door de Inside Passage.

Camperreis Amerika:
Combineer jouw vakantie Amerika met een prachtige cruise. Vanuit Los Angeles kun je bijvoorbeeld naar Mexico, vanuit Seattle naar Alaska en vanaf Orlando of Miami kun je heerlijk relaxen in het zonnige Caraïbisch gebied, wat een fantastische afsluiting van jouw camperreis Amerika!

Camperreis Nieuw-Zeeland & Australië:
Combineer jouw vakantie Nieuw-Zeeland met een ferry-overtocht tussen het noorder- en het zuidereiland. Je kunt hiervoor bij Travelhome flexibele tickets aanschaffen zodat je de datum altijd nog kunt wijzigen wanneer je op reis bent. Zo verliest je niets aan jouw vrijheid!
Vanuit Australië gaan vele cruises die variëren van kortere trips tot cruises die helemaal naar Amerika varen. Alles is mogelijk!

Vrijblijvende offerte camperreis op maat
Voor alle mogelijkheden om jouw 4WD huur te combineren met een ferry of cruise maken onze deskundige medewerkers graag een offerte op maat voor je. Hierin kunnen wij al jouw reiswensen opnemen en een onvergetelijke camperreis voor je samenstellen.


Travelhome is lid van de ANVR Travelhome is lid van het calamiteitenfonds Travelhome is officieel IATA agent Travelhome is lid van SGR Travelhome is lid van SGRZ